dissabte, 24 d’abril del 2010

Proteus

El passat 13 de Novembre de 2009, es va constituir a Barcelona una nova associació: "PROTEUS Associació Catalana d'Espeleologia Subaquàtica",tot i que no ha estat fins aquesta setmana en que finalment i després de passar tots els tràmits pertinents, s'ha pogut afiliar a la Federació Catalana d'Espeleologia.

Molt probablement PROTEUS sigui la primera entitat que es constitueix a Catalunya específicament dins l'àmbit de l'Espeleologia Subaquàtica.


Entre els objectius de PROTEUS, podríem destacar l'exploració subaquàtica de cavitats submergides, en aquest sentit l'associació col•labora en l'exploració del Pozo Azul (Burgos) portada a terme per un equip internacional, i també està explorant importants surgències i cavitats subaquàtiques de Catalunya.

Així mateix enguany està prevista una expedició d'espeleosub al Marroc, on ja l'any passat es va fer una pre-campanya per localitzar possibles surgències amb resultats molt interessants.
Una altra de les tasques que desenvolupa Proteus és una estreta col•laboració amb la Comissió Tècnica d'Espeleosub de la Federació Catalana d'Espeleologia, en aquest àmbit cal destacar la co-organització del passat IV Seminari d'Espeleosub realitzat el passat 17 d'Abril d'enguany, essent un èxit de participació.

Agraïm a l'Espeleobloc l'oportunitat brindada per donar-nos a conèixer.


Nota rebuda d'en Josep Guarro

5 comentaris:

  1. Ta perguapo, especialmente l'anagrama de la sacavera faciendo una autofelación. ¡Puxa!
    Teca
    www.espeleoastur.as

    ResponElimina
  2. felicitats i moltes esploracions.
    CHUSA

    ResponElimina
  3. Molt guapa la web nois! Ànims amb aquest i tots els projectes!

    Abraçades,
    David de las Heras

    ResponElimina
  4. Saludos a todos los que formais parte de la asociacion, espero poder realizar actividad con vosotros en alguna ocasion y compartir buenos momentos dentro y fuera del medio acuatico.
    Salva Luque

    ResponElimina

Us animem a fer observacions per explicar, il·lustrar, o criticar el contingut d'aquest article. Moltes gràcies per la vostre col·laboració.

Circumstancialment aquesta opció resta suspesa.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.