divendres, 30 d’abril del 2010

Altamira, desde siempre para siempre

Amb aquest títol es realitzà una producció de Projectes Ziel, amb el suport de BocaBoca Produccions, el Ministeri d'Educació Cultura i Esport, el Museu d'Altamira i la Conselleria de Cantabria.

«La pel•lícula compleix amb l'objectiu de no avorrir i és un producte que entreté i enganxa», va assegurar en la presentació el director del Museu Altamira, José Antonio Lasheras, qui va explicar que s'aporta informació científica sobre les coves i la prehistòria a Cantàbria, amb una finalitat clara: «fomentar la curiositat, la reflexió i les ganes de conèixer».

López Marcano, en la seva referència a aquesta edició, que ha suposat una inversió de 250.000 euros, va subratllar que es tracta del "millor documental que s'ha fet en relació a Altamira", i el patrocini del Govern regional suposarà que aquest suport es distribuirà per tot el circuit cultural i turístic de la regió.

Tot seguit us oferim la versió del Youtube desglossada en sis parts.















Darrerament ha estat noticia de premsa el debat sobre la conveniència o no d’obrir novament la cova. Aquí us presento l’extens reportatge que li ha dedicat el diari El Público.





Post anterior sobre la Cova de’Altamira en aquest enllaç a l’espeleobloc.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Us animem a fer observacions per explicar, il·lustrar, o criticar el contingut d'aquest article. Moltes gràcies per la vostre col·laboració.

Circumstancialment aquesta opció resta suspesa.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.