dimecres, 13 de gener del 2010

CUEVATUR 2010


Tercer Congrés Espanyol sobre Coves Turístiques
Aracena, Huelva. 4 al 6 novembre 2010

L'Associació de Coves Turístiques Espanyoles (ACTE) va néixer el 1997 a fi de representar i unir esforços dins del sector del turisme subterrani. En l'actualitat, reuneix a 34 coves turístiques repartides per tota l'Espanya peninsular, Balears i Canàries.

Després de l'èxit en 2005 del primer Congrés Espanyol sobre Coves Turístiques i Panell Internacional d'Experts, CUEVATUR 2005, celebrat a la localitat navarresa de Lekunberri, ACTE va celebrar a Santander CUEVATUR 2008.

En 2010 es celebrarà a la ciutat andalusa d'Aracena el tercer Congrés Espanyol sobre Coves Turístiques, CUEVATUR 2010, sota el lema "Cuevas: patrimoni, natura, cultura, i turisme", que tornarà a ser punt de trobada i fòrum de debat per al món del turisme subterrani, els seus gestors, investigadors, espeleòlegs i quantes es apropin a les coves turístiques.

Tot seguit trobareu desglossat el fullet de la trobada entre el que he intercalat fotografies de la Cueva de las Maravillas, de Aracena.



















Enllaç a la pàgina de CuevaTur 2010



Enllaç a la pàgina de ACTE




Enllaç a la pàgina de l'Ajuntamemt d'Aracena i Cueva de las Maravillas


Aracena (Huelva), declarat el 2006 "Municipi Turístic" d'Andalusia, és la capital de la comarca i la que dóna nom a la serra i al Parc Natural, un dels espais protegits més importants d'Andalusia. Del seu ric patrimoni monumental destaca la Gruta de les Meravelles, una de les formacions càrstiques interessants d'Espanya, el que l'ha convertit en el recurs turístic natural més visitat de la província de Huelva.


La Gruta de "Les Meravelles", amb una longitud anunciada de 2.130 m, ofereix un recorregut turístic de 1200 m. La gran extensió de les zones inundades (nivell freàtic del primer nivell i gours), l'abundància i varietat de espeleotemes i la longitud del seu desenvolupament fan d'aquesta cavitat un conjunt de gran bellesa i vistositat.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Us animem a fer observacions per explicar, il·lustrar, o criticar el contingut d'aquest article. Moltes gràcies per la vostre col·laboració.

Circumstancialment aquesta opció resta suspesa.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.