dilluns, 14 de desembre del 2009

Actes en pdf del 15è ICS

El passat 11.09.09 us presentaven les voluminoses actes impreses del darrer Congrés Internacional d'Espeleologia (ICS 2009), ara ens plau informar-vos que gràcies al Karst Information Portal, i amb permís de l’editor, s’han penjat a la xarxa, en lliure accés unes excel·lents digitalitzacions que us podeu baixar gratuïtament.


(en atenció al pes dels fitxers us recomano que els baixeu amb l’opció del botó dret del ratolí “desar destí com...”, de manera que aneu controlant com avança la descàrrega)

Volum primer 634 pàgines i 86,8 MB
Volum segon 670 pàgines i 154 MB
-descàrrega-


Volum 3 870 pàgines i 156 MB
-descàrrega-

Molt ens complau la generositat dels que han fet possible aquesta accessibilitat, i alhora que els felicitem, ens preguntem si aquest exemple fructificarà i algun dia podrem disposar igualment de les actes dels anteriors congressos.


Tant bon punt com els editors han “amortitzat” el cost de la publicació, o bé ja s’han exhaurit els exemplars, és una excel·lent mesura posar els continguts en lliure accés com servei a la comunitat i al progrés del coneixement.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Us animem a fer observacions per explicar, il·lustrar, o criticar el contingut d'aquest article. Moltes gràcies per la vostre col·laboració.

Circumstancialment aquesta opció resta suspesa.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.