dijous, 5 de novembre del 2009

Stephen Alvarez - Vídeo


L’extraordinari fotògraf Stephen Alvarez del que ja us hem presentat una part de la seva producció foto-espeleològica ha encetat una pàgina amb vídeos que mostren amb dinamisme el seu treball. Gràcies a les facilitats donades pel seu autor incrustem una bona mostra d’aquests vídeos.


.

.






3 comentaris:

  1. El darrer número de la revista National Geographic-Espanya (novembre), en la seva última fulla, ofereix com sempre un avanç dels articles que contindrà el següent. I apareix la mateixa foto que encapçala el tema d'avui, la d'una espectacular travessa sobre maga-rasclers, com a presentació d'un article que es titularà "El jardín secreto de Africa", dedicat als atractius karsts de Madagascar. Això em fa suposar que aquest número de desembre serà interessant pels espeleòlegs i que contindrà més fotos de Stephen. La foto ha d'haver estat presa en algun dels gegantins camps de grans rasclers malgaixos, Ankárana o, millor encara, Bemaraha, que contenen extenses àrees amb laberints d'agulles de rascler que superen fàcilment els 40 / 50 metres d'alçada!
    Jordi Lloret

    ResponElimina
  2. Bones fotos sens dubte!.

    ResponElimina

Us animem a fer observacions per explicar, il·lustrar, o criticar el contingut d'aquest article. Moltes gràcies per la vostre col·laboració.

Circumstancialment aquesta opció resta suspesa.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.