dissabte, 15 d’agost del 2009

Vídeo a la Zicafoose Blowhole Cave

En Mark Passerby ens ha fet arribar una mostra de la filmació que han fet amb una càmera molt interessant, durant una exploració i escalada a la Zicafoose.

Participants: Bob Kirk (WV), Keith Sweeney (VA), Mark transeünt (MI), i Chris Beare (WA) Aquesta escalada es completarà l'1 d'agost de 2009. És veu una gran àrea i s’hi hi ha sort trobarem la continuació en un bonic nivell superior al Canó de Culverson.

La filmació es va dur a terme amb una Aiptek A-HD + modificada amb un lent gran angular. Els focus els encaixem en un bol de cuina estàndard i a la part frontal un tros de bossa de plàstic. Estem treballant amb aquest mètode efectiu i esperem encara millors resultats a mesura puguem utilitzar la MinoHD que filma a 720p.

La MinoHD promet ser l'últim en filmació per espeleologia. Vegeu l'article que vaig escriure sobre la adaptació que vaig fer en MinoHD a http://hdhat.com/flip-video.

La MinoHD, la filmadora mes petita de món serà encara millor en l’Aiptek A-HD +.

Mark Passerby, Cavediggers.com





Nota de l'editor: Aquí trobareu les característiques de la càmera d’alta definició Flip MinoHD.

1 comentari:

  1. el enlaze:http://hdhat.com/flip-video.html..
    no esta bien.
    tendria que ser:http://hdhat.com/flip-video

    ResponElimina

Us animem a fer observacions per explicar, il·lustrar, o criticar el contingut d'aquest article. Moltes gràcies per la vostre col·laboració.

Circumstancialment aquesta opció resta suspesa.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.