divendres, 17 de juliol del 2009

El refugi de Lizara

El refugi de Lizara és la base d’operacions de les nostres campanyes al Sistema de la Peña del Mediodía. Situat al peu del Bisaurin i a la vorera de la gran depressió tancada de Lizara, des don s’enfila la Peña de Mediodía, constitueix un mirador excepcional sobre una bona part del nostre camp d’exploració.

Les comoditats de la instal·lació i l’excel·lent servei que ens dispensen fa un contrapunt molt agradable amb la duresa de l’exploració del sistema.

Disposa d’una pàgina web prou interessant que us recomano visitar en aquesta adreça.

També trobareu referències a les activitats de la SIE com les que figuren en la següent còpia de pantalla que podeu ampliar.


Finalment incloc un vídeo de presentació del refugi.


El refugi, al que s’accedeix per carretera des d’Aragüés del Puerto, es bon un punt d’accés per múltiples activitats muntanyenques i si veniu del 29 de juliol al 15 d’agost d’enguany tindrem el plaer de compartir una estona amb vosaltres i amb molt de gust us mostrarem el “nostre” terreny de joc.


Sereu benvinguts!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Us animem a fer observacions per explicar, il·lustrar, o criticar el contingut d'aquest article. Moltes gràcies per la vostre col·laboració.

Circumstancialment aquesta opció resta suspesa.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.