divendres, 19 de juny del 2009

La Bufona

Els amics del Grup d’Espeleologia de Badalona centren la campanya d’estiu de enguany d’Escuain en revisar a fons l’avenc C-20 denominat La Bufona per la notable corrent d’aire que hi surt a l’estiu.

Certament que aquest és un dels indicadors que ens diu que està connectada amb d’altres boques situades a nivells més alts amb les que encara no s’ha enllaçat.

En tot cas es tracta d’una cavitat esplèndida amb un bonic col·lector que es mereix trobar-li el desllorigador. Potser amb la tècnica i amb la mentalitat actuals es puguin superar els límits del passat.

Ja han transcorregut gairebé 30 anys de la nostra estada, per fer memòria he recuperat alguns documents de l’època que seguidament us presento.

1 comentari:

  1. Sin duda una bonita cavidad que tuve el placer de visitar unas cuantas veces, que recomiendo y animo al Badalona a seguir explorandola, ya que a mi juicio tiene muchas sorpresas que ofrecer.
    A Disfrutarla.

    ResponElimina

Us animem a fer observacions per explicar, il·lustrar, o criticar el contingut d'aquest article. Moltes gràcies per la vostre col·laboració.

Circumstancialment aquesta opció resta suspesa.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.