dissabte, 20 de juny del 2009

Espeleo infantil

La iniciació infantil a l’espeleologia en els centres excursionistes catalans, té una llarga tradició. Però potser caldrà esperar fins als Espeleo Kinder del SIS de Terrassa per tal de que aquestes sortides d’espeleologia d’infants amb el seus pares agafin volada i es convoquin regularment.

En el darrer butlletí de l’Agrupació Excursionista Pedraforca (número 450; abril-maig-juny 2009) hi trobem una simpàtica narració de la visita a l’avenc dels Esquelets amb la participació de 76 persones, de les quals 34 nens i nenes!










Malauradament, i potser es llei de vida, que els adolescents per consolidar la seva pròpia individualitat acabin allunyant-se de les activitats proposades pels pares. Pocs fills segueixen les aficions espeleològiques dels progenitors, però els poc que ho fan, poden lluir una trajectòria envejable.

Seguidament us presento un excel·lent vídeo d’una “expedició” amb infants a la complexa cavitat italiana del Bus de la Rana.




1 comentari:

  1. Crec que es una bona forma de difondre l'espeleologia als mes menuts, al nostre club: ESPELEO CLUB TORTOSA, hem creat una secció infantil i així podem gaudir l'espelo en família.

    ResponElimina

Us animem a fer observacions per explicar, il·lustrar, o criticar el contingut d'aquest article. Moltes gràcies per la vostre col·laboració.

Circumstancialment aquesta opció resta suspesa.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.