divendres, 16 de gener del 2009

Josep Guarro. Freàtic

He rebut el següent correu de l’amic i company Josep Guarro:

“Alguns ja ho sabeu, l'any passat vaig decidir dedicar-me a la docènciaen el mon de l'espeleosub, després de 14 anys practicant espeleosub vaig sentir la necessitat compartir amb altres persones els coneixements i experiències adquirits durant aquests anys i vaig decidir fer-me instructor TDI.

Ara he posat en marxa una pàgina web dedicada a l'Espeleologia Subaquàtica, en ella hi podreu trobar informació sobre exploracions en les que he participat, articles en format pdf a la secció de biblioteca, i també mica en mica, aniré penjant informació sobre cursos que penso impartir a partir d'ara d'espeleologia subaquàtica, així com també sobre seminaris i tallers relacionats amb aquesta activitat.”

La pagina es: http://www.freatic.com/

De ben segur que aquesta pàgina està cridada a ésser de consulta obligada per tots els practicants d’aquesta activitat, on hi trobaran informacions, documentació i experiències destil·lades pel Josep, el que constitueix una garantia de qualitat.

Del seu perfil personal, on també hi trobareu les seves publicacions, conferències, participacions, filmacions per televisió, etc. extrec una breu relació de les seves activitats espeleològiques i espeleosub.

Una esplèndida iniciativa, d'un excepcional espeleòleg, al que li desitjo tot l’èxit que és mereix.

Enhorabona!

1 comentari:

Us animem a fer observacions per explicar, il·lustrar, o criticar el contingut d'aquest article. Moltes gràcies per la vostre col·laboració.

Circumstancialment aquesta opció resta suspesa.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.