dilluns, 27 d’octubre del 2008

Curs de Paleontología Humana

La vocació per l'ensenyament del Dr. José Gibert i la seva convicció que la feina dels investigadors inclou necessàriament la divulgació dels resultats obtinguts, li va portar a organitzar multitud de conferències, un congrés i dos cursos d'estiu en Orce, el de més transcendència es va realitzar el 1997 amb la participació de més de 70 alumnes.

Des de la Fundació “José Gibert” i en col·laboració amb l'Il·lm. Ajuntament i Museu d'Orce es pretén continuar amb aquesta feina divulgativa i de formació organitzant un nou curs multidisciplinari que es realitzarà en Orce. El curs pretén aprofitar l'entorn natural així com el patrimoni paleontològic, geològic i arqueològic d'aquesta regió per divulgar el coneixement derivat de les investigacions realitzades en l'àmbit de la geologia, la paleontologia i l'arqueologia. També, aprofitant l'excepcional condició d'observatori astronòmic que presenta l'Altiplà Granadí, es pretén incloure com a complement algunes classes i sessions pràctiques d'astronomia.

El curs està dirigit a estudiants universitaris, professors d'institut i totes aquelles persones que tinguin interès a aprofundir els seus coneixements en les àrees temàtiques del curs.

La durada del curs serà de 3 dies, segon cap de setmana de novembre (dies 7, 8 i 9) de 2008.
Orce, Palau dels Segura.

Preus: Matrícula, allotjament i àpats: 120 €; Matrícula i àpats: 75 €(Inclou material del curs)

Enllaç per descarregar-vos el programa. Enllaç per descarregar-vos el full d’inscripció.





Programa











Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Us animem a fer observacions per explicar, il·lustrar, o criticar el contingut d'aquest article. Moltes gràcies per la vostre col·laboració.

Circumstancialment aquesta opció resta suspesa.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.