diumenge, 21 de setembre del 2008

Rescats als negligents?

A l’edició en català d’el Periódico del 20 de setembre, pag. 30 és publica el següent article que posa de manifest la intenció del Govern de la Generalitat de facturar els serveis de rescat en els accidents per negligencia (¿?).

Els demanarà als afectats si volen ser rescatats? Com es pot mesurar la irresponsabilitat? En el cas d’un mort, s’intentarà cobrar als familiars? També es facturarà als responsables dels accidents automobilistes per les hores de dedicació dels cossos de seguretat?

Un tema prou complex que fàcilment ens pot dur a nombrosos despropòsits i greuges comparatius.

En temps de crisi també l’estat del “benestar” vol cobrar els seus serveis als desgraciats accidentats... potser per reduir despeses caldria començar per assumptes mes sumptuaris.


1 comentari:

  1. Suposo que aleshores també s'hauria de fer pagar la factura de les despeses sanitàries als fumadors, no? ja que es ben sabut que "fumar perjudica la salut" i que les despeses sanitàries causades pel tabac a la sanitat pública son força més elevades que les dels rescats en muntanya..

    ResponElimina

Us animem a fer observacions per explicar, il·lustrar, o criticar el contingut d'aquest article. Moltes gràcies per la vostre col·laboració.

Circumstancialment aquesta opció resta suspesa.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.