divendres, 26 de setembre del 2008

International Journal of the Speleology

He rebut un comunicat d’en José María Calaforra,( l’únic membre peninsular del consell editorial de IJS ) que reprodueix-ho a continuació:

Estimados colegas y amigos,

La revista IJS "International Journal of Speleology" acaba se ser incluida en el ISI CItation Index. Lo cual es sin duda una buena noticia para la Espeleología.Ha sido gracias al empeño del comité editorial durante estos últimos dos años de valoración y muy en especial a su editor principal Jo de Waele.

Muchos de vosotros habéis colaborado durante este tiempo con la revista mediante la publicación de vuestros artículos. Muchas gracias a todos. Os animo ahora a seguir en esta línea, pensad que por fin tenemos una revista valorada a nivel internacional que atiende directamente a la Espeleología.

Un saludo cordial José María


L'International Journal of Speleology
(IJS) és una prestigiosa revista d’espeleologia científica que des de 1978 és la revista oficial de l'
Union International de Spéléologie (UIS).

Des del 1981 fou adquirida per la Società Speleologica Italiana (SSI) que des d’aleshores és publicà amb la contribució del Ministero Italiano per la Cultura e l'Ambiente, el Consiglio Nazionale delle Ricerche i l'Università di Trieste.

Cada cop més els articles publicats, habitualment en anglès, és refereixen a temes d’Espeleologia Física, on sovintegen números monogràfics sobre temes concrets (microbiologia, paleoclima, etc.).

A banda de l’edició impresa, a la que us podeu subscriure, hi ha la pàgina web on es poden descarregar gratuitament tots els articles publicats des del primer volum (any 1964).

A continuació us presentem imatges dels resums dels tres articles del darrer volum i els corresponents enllaços als articles complerts en format pdf

Enllaç a l'article complert.



Enllaç a l'article complert.

Enllaç a l'article complert.

En la pàgina del IJS també trobareu les habituals seccions d’enllaços, i una galeria amb imatges realment interessants.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Us animem a fer observacions per explicar, il·lustrar, o criticar el contingut d'aquest article. Moltes gràcies per la vostre col·laboració.

Circumstancialment aquesta opció resta suspesa.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.