divendres, 25 de juliol del 2008

Vercors 2008

El 4rt Congrés Europeu d'Espeleologia, es presenta com un esdeveniment de gran importància que uneix la qualitat dels congressos espeleo internacionals amb la confraternització de les grans trobades d'espeleòlegs com les de l'italiana de Casola.

Un acte que reunirà la riquesa cultural i lingüística aportada per centenars d'espeleòlegs d'exploració de tots el països europeus. Conferencies, exposicions, projeccions, visites a cavitats equipades, mostra i venda de material, publicacions, novetats, etc.

Des d'ara mateix, estem invitats a somniar amb bones exploracions descobrint el lloc d'Internet multilingüe Vercors 2008.


I reserveu-vos les dates del 23 al 30 d'agost, cal anar a localitat francesa de Lans-en-Vercors per aquesta gran concentració espeleològica europea. Fora bó tenir una presencia destacada dels espeleòlegs catalans, segur que tenim molt per aprendre, per compartir i per fer nous amics!.



Amplieu mapa

Si vols anar i et convé compartir d'espesses o si et sobren places, pots deixar un comentari amb la teva adreça de contacte.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Us animem a fer observacions per explicar, il·lustrar, o criticar el contingut d'aquest article. Moltes gràcies per la vostre col·laboració.

Circumstancialment aquesta opció resta suspesa.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.