diumenge, 4 de maig del 2008

Presentació Chorrota 2007


En la recent trobada d'espeleòlegs de Catalunya varem presentar un petit resum de les campanyes de la SIE. Un parell d'assistents m'han consultat si els hi podia subministrar el material que varem mostrar. Avui amb aquest post corresponc a la petició

De fet l'exposició s'iniciava per una seqüència d'imatges amb un fons sonor, seguia amb algun altre material, en el cas de la Chorrota, execució de la topografia en moviment amb el Survex, i finalment aclariments a peticions de l'auditori.




El que podeu veure a continuació és una visió en molt baixa resolució, però si algú necessita més qualitat que deixi un comentari amb el seu e-mail i estudiarem com subministrar-li la versió complerta.

2 comentaris:

  1. Buenas dias,

    What do you think about these two photos? The second one was taken in 1982.
    We have seen with a great pleasure your fantastics progress about the caves explorations on the macizo de Vernera on your blog espeleobloc.
    In 1981 and 1982 we found some caves and holes, quickly named M1 to M9, we came back around 1988 to dive the supposed spring,
    As whe couldn't continue to explore, we decided to send a report , I don't remember exactly whose, maybe the ERE.

    In the M4/M5 cave (espelunga de Mediodia), we stopped in front of a rock fracture with a big wind, but we hadn't the means to get through. We also found, under these caves, in the river bed, a little hole with a wind which blew up ours tee-shirts! Maybe it is the Chorrota?

    Congratulations for your progress. I hope Chorrota and Mediodia will be connected soon.
    If you are interrested in, I can looking for other "historic" pictures.

    Excuse me for my very bad english!
    friendly
    gilles Barrau

    ResponElimina
  2. I forgot to give my adress:
    gbarrau34@gmail.com

    ResponElimina

Us animem a fer observacions per explicar, il·lustrar, o criticar el contingut d'aquest article. Moltes gràcies per la vostre col·laboració.

Circumstancialment aquesta opció resta suspesa.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.