dilluns, 14 d’abril del 2008

XVIII Premí Mn. Norbert Font i Sagué

Ahir al decurs de la Trobada d'Espeleòlegs és lliurà el XVIII Premí Mn. Norbert Font i Sagué per les activitats i estudis realitzats al Països Catalans.

Enguany s'ha otorgat als treballs realitzats a la Font Bordonera 2007 per els espeleobussejadors de la Comissió Tècnica d'Espeleologia Subaquàtica de la Federació Catalana d'Espeleologia.

Lliurament del premi a una representació dels espeleobussejadors.

Els 400 metres de la Font Bordonera l'acrediten com la cavitat amb major desenvolupament subaquàtic explorat i topografiat a Catalunya.

En David Magdalena, descobridor de la galeria d'Ariadna.



2 comentaris:

  1. Enhorabona a tots els components, en especial als de la SIE que han participat en aquesta important i perillosa tasca. Aquest premi reconeix el dur treball i l´èxit assolit. Endevant!!!
    Lluís Auroux

    ResponElimina
  2. Sóc Albert Martinez, de l'ERE del CEC que als anys 80 vaig iniciar una serie d'inmersions a les coves de catalunya i vaig fer un curs a França, però desprès ho vaig deixar. M'alegra molt veure que actualment hi hagi un bon equip de espelosubs a Catalunya. Endabant!

    ResponElimina

Us animem a fer observacions per explicar, il·lustrar, o criticar el contingut d'aquest article. Moltes gràcies per la vostre col·laboració.

Circumstancialment aquesta opció resta suspesa.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.