dijous, 14 de febrer del 2008

Convenció Catalana del Canvi Climàtic

La Convenció és un esdeveniment impulsat des de la Generalitat de Catalunya adreçat a representants dels agents locals i econòmics, i dels ens locals, a representants empresarials, de col·legis professionals i universitats, i també a la ciutadania. En definitiva, és un esdeveniment adreçat a tothom que tingui interès en col·laborar, a desenvolupar els eixos que guiaran la política catalana contra el canvi climàtic els propers anys.

Ahir 14.02.2008 vaig assistir a la jornada de cloenda del procés participatiu d’aquesta convenció que dona pas al Pla Català de Mitigació del Canvi Climàtic 2008-2012, seguint les directrius europees i la conferencia de Bali, que proposa reduir 5,33 milions de tones de CO2.

Podeu trobar informació detallada en la web de l’oficina del canvi de climàtic.

Tots estem implicats en aquest procés, especialment els que ens estimem la natura.

Però independentment del major o menor compromís personal, aquestes trobades afavoreixen els contactes a nivells institucionals i acadèmics que permeten valoritzar la nostra activitat. L’Agència Catalana de l’Aigua, el Servei Meteoròlogic de Catalunya, el Servei Geològic de Catalunya, el Departament de Medi Ambient, etc., i d’altres que competencialment poden influir en les nostres investigacions sobre el carst català.

Sota la Direcció General del Patrimoni Natural engegarem un primer projecte relacionat amb el patrimoni espeleologic, i amb membres del Departament de Geologia de la U.B. estem valorant la realització d’un estudi sobre el registre climàtic conservat als sediments i estalagmites de les cavitats.


Amb una petita càmara de butxaca he enregistrat l’al·locució de cloenda del Hble. Sr. Francesc Baltasar, conseller de Medi Ambient i Habitatge.






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Us animem a fer observacions per explicar, il·lustrar, o criticar el contingut d'aquest article. Moltes gràcies per la vostre col·laboració.

Circumstancialment aquesta opció resta suspesa.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.