dilluns, 24 de setembre del 2007

Montgrí 22 i 23.09.07

Dissabte 22

Mentre un grup fan practiques d’immersió al mar, la Carme, la Núria, el David i el “Victor” ens trobem amb el Narcís i el seu pare al port de Riells. Després de les salutacions habituals, inclòs esmorzar i intercanvi d’informació, ens anem a veure el sector de Cala Mateua.


Amb el fons de la Cova de la Punta Grossa veiem el David, la Núria i el Narcís.

Per la tarda es fa la topografia del que denominarem Túnel Submarí del Romaní, fa poc més de 20 metres de longitud i és desenvolupa a una fondària de -12m. També es mesura el canó submarí i el perfil de la plataforma submergida per donar-hi mes consistència a la localització de la cavitat. Exploració realitzada pel Josep, la Mireia, el David i el “Krilin”.






Pels penya-segats, reseguint la immersió, la Carme, l’Hilari, la Núria, la Mònica i el “Victor”.



Diumenge 23


Mentre uns van a fer immersions tècniques fins a -51m, la resta (Carme, David, Núria, Mònica i “Victor”) fem visites a les bateries abandonades del Montgó i Punta Ventosa. Després anem cap al Cau dels Cisternons i Cau dels Hereus a recollir molses, i aprofitem per a intentar orientar (?) a uns holandesos, que duien tres hores perduts per la Ruta del Vent.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Us animem a fer observacions per explicar, il·lustrar, o criticar el contingut d'aquest article. Moltes gràcies per la vostre col·laboració.

Circumstancialment aquesta opció resta suspesa.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.