dimecres, 26 de setembre del 2007

Calendari espeleològic 2008


Els suïssos d’SpeleoProjects han presentat en el seu 25è aniversari el popular calendari espeleològic de paret pel 2008, en aquesta ocasió ofereixen a més a més 24 targetes postals integrades al calendari.

L’edició 2008, en el tradicional format A3 (29,7x43,7cm) ret un homenatge particular al equips fotografics, i presenta imatges de cavitats d’Australia, Austria, Xina, Estats-Units, Fraça, Iran, Malaisia, Eslovenia, Suissa i Venezuela.


Veient les successives edicions, en les que any darrera any augmenta la qualitat de les fotografies i també de la realització material, només ens cal felicitar-nos per aquesta nova aportació a l’impressionant banc d’imatges que constitueix la “col•lecció” complerta.

A part del seu valor estètic, sempre hi trobem el mestratge dels espeleo-fotògrafs i multitud de propostes per interessar-nos, estudiar i potser, perquè no, animar-nos a emprendre el viatge i conèixer “in situ” les grans meravelles del mon subterrani.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Us animem a fer observacions per explicar, il·lustrar, o criticar el contingut d'aquest article. Moltes gràcies per la vostre col·laboració.

Circumstancialment aquesta opció resta suspesa.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.