dijous, 31 de maig del 2007

Vacants pel Marroc

Els components de la campanya de recerca bioespeleològica al Marroc tenen prevista la seva marxa aquest mes de juny, per tal de dedicar-hi dues setmanes a la recol·lecció de fauna cavernícola tot centrant-se en l’exploració de diverses cavitats del Rif.

Per dificultats de darrera hora d’un dels participants previstos, ens comuniquen que ara disposen d’una plaça lliure.

Si esteu interessats en afegir-vos a aquesta interessant activitat, poseu-vos en contacte amb el Floren Fadrique, en Jordi Comas ó amb el Lluís Auroux, o deixeu un comentari amb aquesta mateixa nota.


2 comentaris:

  1. Afegir a la nota, que encara que, possiblement per raó del poc temps avans que s´ha avisat,no pugui interessar a ningú, s´ha de saber que s´hi anirà cada any, i seria important que hi hagués "sang nova" a les expedicions o a les sortides que es fan. El que estigui interessat en el coneixement de la fauna cavernícola (no cal ser Doctor ni Eginyer¡¡¡) que ho digui i procurarem donar-li una formació.
    Lluís Auroux

    ResponElimina
  2. Comentari de la foto: És un petit avenc de 15 m obert a tocar d´una pista del Marroc, entre Tagleft i Anergui. Juliol 2005. El de la foto és el Floren Fadrique. Com sigui que no hi ha RES de RES per fer una instal.lació a menys de 100 m, es va optar pel cotxe. La cavitat l´anomenem Avenc del Repetidor perquè hi ha unes antenes de telefonia al cim que es veu darrera del Floren
    Lluís Auroux

    ResponElimina

Us animem a fer observacions per explicar, il·lustrar, o criticar el contingut d'aquest article. Moltes gràcies per la vostre col·laboració.

Circumstancialment aquesta opció resta suspesa.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.