diumenge, 9 d’abril del 2017

Paisatges Geològics de la Catalunya Central

Deixeu-vos acompanyar a la descoberta de la geologia visitant el Geoparc català, tot seguint la molt recomanable guia d’itineraris d’en Josep Girabal editada per Farell el 2016.
És un llibret de 142 pàgines amb nombroses il·lustracions (fotos i gràfics),  que després d’una introducció general a la història geològica de Catalunya, ens presenta 25 itineraris pel Geoparc.

L’autor, mestre d’Educació Primària, llicenciat en història i gran aficionat a la geologia, ens condueix de forma planera a visitar aquests indrets d’interès geològic, tot emmarcant els paisatges visitats amb indicacions naturalistes i històriques que situen i descriuen aquest geotops.

En el moment d’elaboració de l’obra en Josep Girabal ens demanà autorització per utilitzar algunes fotografies de l’Espleobloc que gustosament li enviarem per la seva publicació, i ara molt amablement ens ha autoritzat per reproduir algunes pàgines de l’obra.

Les inserim en una baixa resolució d’acord amb el format del bloc, centrant-nos en les de major contingut espeleològic.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Us animem a fer observacions per explicar, il·lustrar, o criticar el contingut d'aquest article. Moltes gràcies per la vostre col·laboració.

Circumstancialment aquesta opció resta suspesa.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.