dijous, 19 de gener del 2017

Vallgornera: Piedra, Agua...Tiempo.

Amb aquest títol, novament l’equip dels companys mallorquins d’Explorextrem colaboren amb Al Filo de lo Imposible (TVE2) per mostrar en dos capítols dels seus documentals l’extraordinari patrimoni de nivell mundial que és la Cova des Pas de Vallgornera (Llucmajor. Mallorca).

Prop de 80 km. de recorregut i encara en exploració, constitueix sens dubte, la cavitat més espectacular de les illes i de tots els països de llengua catalana, tant per la seva bellesa estètica com per la seva importància científica. Actualment la cavitat roman tancada a tot tipus d’exploracions.

"Esperemos que en un futuro no muy lejano todos los que hemos aportado innumerables horas en enriquecer y dar a conocer el patrimonio subterráneo de Mallorca podamos reanudar nuestro trabajo para poder ofrecer imágenes como éstas al público en general  y seguir obteniendo valiosos datos para la ciencia. Es una joya de nuestras islas que debe ser compartida con el resto del mundo."
 

Xisco Gracia,Miguel Vives,Tony Merino,Miguel Angel Perelló,Toñin Perez Grueso y el resto de componentes de Al Filo.


El vídeos
Tot seguit inserim els dos documentals.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Us animem a fer observacions per explicar, il·lustrar, o criticar el contingut d'aquest article. Moltes gràcies per la vostre col·laboració.

Circumstancialment aquesta opció resta suspesa.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.