dilluns, 23 de maig del 2016

Visitant de nou algunes cavitats del fondo de la Pleta (1)

Avenc Alex Serrano
Aprofitant que alguns de la colla només disposaven de mitja jornada del dijous 19.05.2016, vam escollir per a donar-hi una ullada, dues petites cavitats properes: els avencs Alex Serrano i el de la Pela. Potser un tant casualment vam confluir amb quatre dels amics i companys que estan desenvolupant un projecte de col·laboració BIOSP-Parc Natural i tenien previst una visita de recerca faunística i climatològica l’avenc Morgan i Comas. Així que vam coincidir amb l’itinerari d’aproximació i també el de “restauració”personal.

En conjunt érem tretze: Emili Bifet, Dolors Boter, Jordi Comas, Floren Fadrique, Jaume Julià, José Hidalgo, Enric Lleopart, Jorge Mederos, Jordi Perera, Toni Robert, Antoni Torra, Manuel Vizuete, i “Víctor”.
 Deixem els vehicles a l’aparcament de la Pleta i tots plegants enfilem el descens pel fondo fins que a l’alçada de l’avenc Morgan i Comas deixem als quatre de la missió entomològica (Comas, Fadrique, Lleopart, Mederos). 
Els altres nou continuen baixant, cada cop per una sendera cada cop mes desdibuixada i envaïda per la vegetació, passant pel costat de l’avenc de la Pela i prosseguint fins l’avenc Alex Serrano, situat a l’esquerra de la torrentera en un tram força embardissat que el Jaume amb unes estisores de podar va anar esclarint.

Coordenades UTM - ETRS89 - Fus 31. Ortofotomapa de base del ICGC.
Avenc Alex Serrano

 Mesures atmosfèriques
...segueix en l'apunt de demà...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Us animem a fer observacions per explicar, il·lustrar, o criticar el contingut d'aquest article. Moltes gràcies per la vostre col·laboració.

Circumstancialment aquesta opció resta suspesa.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.