dimecres, 4 de maig del 2016

Cova d'en Salvi (1).

La cova d'en Salvi, o cova del Goleró, és una interessant surgència de prop de 400m de recorregut espeleologicament penetrable, actualment només activa en època de grans pluges. Tot i que ben coneguda localment, no és gaire visitada, probablement per alguns condicionaments del seu accés.

La nostra visita fou el 21.04.2016 i en l'equip d'Espeleodijous hi formaven part els següents vuit companys: Ricard Alsina, Dolors Boter, Jaume Julià, Jordi Perera, Toni Robert, Antoni Torra, Manuel Vizuete i "Víctor"

Antecedents
"La cova d'en Salvi"
Butlletí  Agrupació Excursionista Icària. Barcelona  (1): 25-30. 
GREI  (1990).
Imatge ampliable fent clic

'Una actuació de l'Agència Catalana de l'Aigua  a la Cova del Goleró (la Selva)'. 
Cavernes  (27): 74-85. Grup d'Espeleologia de Badalona. (2008).-

...segueix en l'apunt de demà...

1 comentari:

  1. Un detall que sempre m´ha cridat moltisim l´atenció es la deria de imaginar, sobre to pels mitjans d´(des)informació que els equips autonoms d´inmersió portan oxigen, quan el oxigen, a dos o tres atmósferes de presió es neurotoxic. Lo que no entenc es que en una publicació pot ser mol relacionada amb el aspecte de la espele, caiguin en aquest error: Butlletí Agrupació Excursionista Icària...Cinquena exploracio. Portem bombones d´oxigen.....
    Floren.

    ResponElimina

Us animem a fer observacions per explicar, il·lustrar, o criticar el contingut d'aquest article. Moltes gràcies per la vostre col·laboració.

Circumstancialment aquesta opció resta suspesa.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.