dimarts, 2 de febrer del 2016

Avenc del Caçadors. Ordal. (2)

...segueix de l'apunt d'ahir...

El pou d'entrada
Com que en la meva primera exploració l'havia baixat i pujat sense material, ni jo ni el Jordi vam dur material de verticals. La Dolors i el Toni, més prudents el portaven, de manera que aquest pouet de 6 ó 7 metres el vam superar de totes les formes possibles, Un baixant i pujant desgrimpant i per oposició, la Dolors amb la tècnica habitual d'ascens i descens per corda, el Toni baixant amb davallador i pujant grimpant, i el Jordi utilitzant la corda en una mena de Dulfer o "S" per baixar i remuntant auxiliat per un bloquejador de ma. Diversitat un tant caòtica però a fi de comptes efectiva per a tothom.
Després de pou d’entrada segueix una galeria en rampa d’uns 11m de longitud per dos d’amplada i una alçada irregular que ens permet avançar dempeus. El terra recobert de blocs i restes de concrecions. Les parets i sostre entapissats per un potent concrecionament força malmès. Aquest recinte gairebé resta tancat per una colada, però per un forat a l’esquerra encara podem travessar el tap de concreció veient tot seguit una estreta xemeneia i la continuació del conducte que progressa en pendent però va minvant d’alçada fins a restar "impenetrable" als gairebé -12m de fondària. 

Mesures atmosfèriques
Fauna
No vam fer recerca de fauna però no ens vam resistir a fotografiar una aranya.

Els ossos
Entre els esbaldregalls del pendent hi ha una considerable quantitat de restes ossis.
...segueix en l'apunt de demà...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Us animem a fer observacions per explicar, il·lustrar, o criticar el contingut d'aquest article. Moltes gràcies per la vostre col·laboració.

Circumstancialment aquesta opció resta suspesa.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.