dimarts, 1 de desembre del 2015

Mina Linda Mariquita (El Molar) 2.2

...continua de l'apunt d'ahir...

Narració d'en Jordi Perera
Vam repetir aquesta mina amb la intenció de baixar a els pisos inferiors, no se perquè però jo tenia l'idea que des de la planta -1 fins al fons s'havia mesurat amb el disto i hi havien -13mts. Vam baixar amb una corda de 30 i una de 25, la de 30 al primer pou i la de 25 per seguir. A la planta -1 vam fer una instal·lació per l'ascensor petit ja que fa l'efecte que l'ascensor gran acaba uns 3 mts.per sota de la planta. (ara sembla que els dos ascensors baixen fins el fons però que el gran tingui una obturació). 
Nivell -1
Instal·lant per baixar el pou del segon ascensor

Un cop feta la instal·lació i havent-hi tirat pedres sembla clar que el pou es força fons i que al final hi ha una quantitat considerable d'aigua. En Josu es penja de la corda i veu que el final de la corda queda a mig pou i no veu cap finestra d'accés a cap galeria i decideix no baixar més. Recollim la corda i decidim anar a buscar els pous que hi han a la planta -1 per mirar de penjar-hi una llanterna i sondejar-los. 

El Pouet de -5m
Accedeix a un tram de galeria tapiada
El primer pou que mirem, a la galeria 11 i que baixa en Victor, fa uns -5mts i accedeix a un tram de galeria obturada manualment amb pedres. Retrocedim cap a la galeria 5 i trobem un pou més considerable, tirem una pedra i fa un soroll sord com si caigues sobre fang. Instal.lem gastant el menys possible de corda i baixem un parell de lots, en Toni es penja i l'hi sembla que la corda no arriba. 

(Aquest pou és un accés al segon nivell que mostrarem en el proper apunt)

Altres imatges d'aquest nivell -1
...segueix en l'apunt de demà...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Us animem a fer observacions per explicar, il·lustrar, o criticar el contingut d'aquest article. Moltes gràcies per la vostre col·laboració.

Circumstancialment aquesta opció resta suspesa.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.