dissabte, 23 de maig del 2015

Espeleo diferent


Més de cent espeleòlegs italians és van reunir al Buso della Rana per compartir les vivències d’una exploració subterrània amb els que lluiten dia a dia amb els problemes relacionats amb la discapacitat.

Però el millor era esbrinar què tan bé ho fan ells  mateixos,"donar-se" als altres, entendre que els nostres problemes diaris no són res en comparació amb el que aquestes persones han d'enfrontar cada dia. Tots van aprendre a apreciar millor les petites coses de la vida i establir que no hi ha barreres que no poden ser enderrocades; amb la voluntat, tot és pot fer.


El muntatge interior emergeix en tots els seus aspectes, la gran diversió que va regnar durant aquest meravellós dia, Teo Turci ens ha ensenyat que una persona, només perquè és una discapacitada, no ha de ser tractada de manera diferent de qualssevol altre. Massa respecte els fa sentir realment diferents, mentre que les burles i les bromes, com ho fem normalment entre amics, són la medicina adequada, perquè se sentin una mica millor.




1 comentari:

Us animem a fer observacions per explicar, il·lustrar, o criticar el contingut d'aquest article. Moltes gràcies per la vostre col·laboració.

Circumstancialment aquesta opció resta suspesa.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.