dimecres, 15 d’abril del 2015

Avenc de l'Arlà (3)

...segueix de l'apunt d'ahir...

Concrecions
Tot i no tenir uns espeleotemes excepcionals, el cert és que hi ha una veritable profusió de recobriments parietals i alguns racons amb concrecions singulars. Majoritàriament amb signes de força antiguitat, reexcavades, crostes de recobriment esberlades, coloracions per matèria orgànica, etc., un ventall de formes que ens ofereixen un gaudi contemplatiu i alhora ens interroguen sobre la seva gènesi de detall.


Un 70è aniversari
Els companys van perpetrar una malèvola ensarronada, de primer suggereixen que retiri del peu del primer ressalt unes deixalles de plàstic. Baixo i agafo una bossa ben visible, però no és un embolcall buit... han entaforat un paquet, que conté un regal pels meus primers 70 anys.
I aquí no s’acaba la juguesca, finalitzant la visita a la cavitat, sortim els darrers, jo després de fer prop de 200 fotos i el Toni desinstal·lant. En treure el cap per la gatonera i accedir a la sala, hem reb una cridòria espectacular i una elaborada penjada de globus. Com es diu ara, una passada!!
Aquest companys son excepcionals, i molt a contracor ja que no soc gaire partidari d’aquestes celebracions personals, els agraeix-ho el regal, les maquinacions i la representació...però sobre tot m’omple de joia conviure tantes hores, tants dijous amb aquesta magnifica companyia.  

Gràcies a tots, els que van poder ser-hi presents i als que no pogueren, però que hem consta que també han estat conspirant i esplaiant-se tot contribuint a que "hem posi les botes".


Felicitats per a tothom, salut i espele!


5 comentaris:

  1. Espelunques fidels i vitalicis !
    Salut espele i amor.

    Pd: Josi aunque sé que estas ahí, en las fotos te encuentro a faltar.

    ResponElimina
  2. Moltes felicitats "Víctor" i visca l'espele. Antoni Martín (EGAN)

    ResponElimina
  3. Espero gaudir de moltes mes sortides, amb vosaltres, però jo des de casa. Felicitats Victor i bona feina de companyor !!

    ResponElimina

Us animem a fer observacions per explicar, il·lustrar, o criticar el contingut d'aquest article. Moltes gràcies per la vostre col·laboració.

Circumstancialment aquesta opció resta suspesa.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.