dimecres, 12 de novembre de 2014

Fenhsang 2014 Xina.

El fotògraf belga Francois-Xavier De Ruydts ens mostra en diverses notes de premsa excel·lents imatges de les exploracions en el Geoparc Leye-Fenhsang on en correspondència amb el bessó Geoparc del Massif des Bauges han estat invitats per explorar un gegantí sistema subterrani.

L'equip es compon de 7 espeleòlegs europeus, i vuit locals creant així una força d'exploració de 15 persones.

L'objectiu era continuar l’exploració de la increïble xarxa de coves de Jiangzhou, tractant de trobar en aquest enorme laberint un enllaç amb la ressurgència del riu subterrani a Sanmenhai.

El treball d'exploració va durar 9 dies. En total, 35 possibles accessos van ser explorats amb un total de 9.232 m de noves galeries subterrànies i 2 nous afluents descoberts. Jiangzhoudong és ara un sistema de 46 quilòmetres.

En accedir moltes vegades fins al nivell inferior de la cova, s’adonen que el mes probable és que el corrent principal sigui freàtic i ofereixi poques possibilitats de ser explorat fàcilment.

Aquesta expedició va reforçar l'amistat entre els geoparcs bessons i obre uns projectes de desenvolupaments comuns per organitzar Geotours Internacionals Càrstics

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Us animem a fer observacions per explicar, il·lustrar, o criticar el contingut d'aquest article. Moltes gràcies per la vostre col·laboració.

Circumstancialment aquesta opció resta suspesa.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.