divendres, 25 d’abril del 2014

Forat de la Ruda (2)

...segueix de l'apunt d'ahir...

Visita de l'Espeleodijous
Fou el passat 10.04.2014, que aprofitant l’amable invitació dels companys del GERS, vam fer la nostra primera visita fotogràfica al Forat de la Ruda, amb l’entusiasta guiatge d’en “Milio”. El grup d’aquest dijous erem: Emili Bifet, Dolors Boter, Pere Cantons, Pere Castells, José Hidalgo, Jaume Julià, Josep Pastor, Jordi Perera, Toni Robert, Antoni Torra, i “Víctor”.
N’érem conscients que només visitaríem un tram, primer perquè la nostra marxa vol temps, segon perquè molts fèiem fotos i sempre falla algun aparell que aconsella repetir, i repetir, i..., tercer perquè ens emmirallem amb els detalls, etc.etc, i finalment perquè sobrepassar la cota -100 era endinsar-nos en l’espai atmosfèric més exigent que deixaríem per més endavant.  Resultat: us presentem una primera selecció de les imatges fins als -50m amb alguna cap els -98m. Hi tornarem!

Localització

La cavitat
Topo simplificada, mostrant el segment visitat el 10.04. (adaptada de l'original del GERS /Boris)

...segueix en l'apunt de demà...


2 comentaris:

  1. Crec que la megapintada a la boca es totalment sobrera

    ResponElimina
    Respostes
    1. No hi ha cap "megapintada" mira la foto que segueix a la del primer pla i la pots comparar amb l'espeleòleg. Tot al contrari, crec que els companys del GERS ha estat extraordinàriament amatents a la preservació de la cavitat en el seu estat més "natural" possible. De ben segur que son un bon exemple a imitar.

      Elimina

Us animem a fer observacions per explicar, il·lustrar, o criticar el contingut d'aquest article. Moltes gràcies per la vostre col·laboració.

Circumstancialment aquesta opció resta suspesa.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.