dijous, 23 de maig del 2013

TINC PIPI ¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡


Tinc la sort de sortir amb el grup dels dijous i es ben sabut per tota la colla de seguidors del espeleobloc, que ho passem molt i molt be. 

Habitualment ens apleguem una bona colla però en proporció, sempre som menys dones. Això no te cap importància ja que tots som exactament iguals, gaudim i xerrem, carreguem motxilles, caminem, baixem i pugem pous, passem passos estrets... però hi ha una diferencia que es abismal i insalvable i es resumeix en dues paraules…. TINC PIPI

Des del moment que tens la sensació fins que ja no pots mes, passes una bona estona amb aquestes dues parauletes rebotant per el cap. Però no os penseu que es per vergonya o manies… res mes lluny, tot això ja fa molts anys que està més que superat. Es senzillament, una qüestió “funcional”.

Si tot això passa al costat del cotxe quan encara no t’has vestit d’espele, no te mes importància, però si ja estàs de camí amb tots els estris col·locats, la cosa es complica. L’operació passa per buscar un lloc discret, treure l’arnés de pit, treure l’arnés de cintura, obrir velcro del mono, baixar mono, baixar pantalons interiors, baixar calces i quedar literalment “amb el cul a l’aire”… dos segons de micció i tornem a repetir la maniobra a l’inrevés, vigilant que tot quedi correctament col·locat, i si fa fred,  també has de pensar que tindràs l’esgarrifança corresponent… ah¡¡  i desprès corre per enxampar la colla, perquè ningú  d’ells entén com es tarda tant de temps en fer un pipí !!!

Ells no, amb obrir una mica la part de baix del velcro del mono, es giren d’esquena i llestos ¡¡¡
Sort que hi ha estudiosos per tot i ja tenim a l’abast varies propostes que os presentem seguidament i que de ben segur ens poden ajudar en aquestes qüestions.
  
Comencem per la versió mes “fashion” per les espeleòlogues modernes i muntanyeres en general, tot i ser la mes cara, ens sembla que la idea està força encertada.

pipipop®           
 http://www.pipipop.com/
Hi ha una altra alternativa, una mica mes econòmica, i tot i que sembla força efectiva, ens dona la sensació que es queda “curta” amb el mono posat.

Un altre es aquest, una mica ortopèdic, però que igualment pot tindre una bona utilitat, tot i que a un preu elevat.

TE 385 - URINOIR PIBELLA

  • Type de produit : URINAUX
  • Code Iso : 09.12.33
  • Fabricant : SELFCONFORT - TOUS ERGO
  • Importateur(s) : 
  • LPPR (remboursement par la sécurité sociale) : aucun
  • Prix (Hors Taxes), à partir de : 24.25 € (EUR)
  • TVA : 19.6%
  • Prix (TTC), à partir de : 29 € (EUR)
Queda una última possibilitat de fabricació casolana, a l’abast de totes, i a cost 0, així es que aquesta es la que hem provat. Ja veieu, tant fàcil com agafar un envàs, tant se val del que sigui, però amb una forma similar al del dibuix, i tallar-ho tal com indica.

El que os podem assegurar, es que funciona perquè literalment, ens vam “pixar de riure”

Montse Roca

3 comentaris:

  1. Boníssim!!!! Trobo que és una sol·lució encertada, encara que una mica complicat, perquè s'hauria de posar el velcro del mono fins darrera el cul per anar millor... ja, ja, ja.....

    ResponElimina
  2. Sou collonuts, que no decaiguin les ganes de gresca. Gent aixi fan falta en aquest temps

    ResponElimina
  3. Compte amb aquest invent, que sembla del famós professor Franz de Copenhague; pot haver-hi inundacions no desitjades i enutjoses fora de lloc
    Ricard.

    ResponElimina

Us animem a fer observacions per explicar, il·lustrar, o criticar el contingut d'aquest article. Moltes gràcies per la vostre col·laboració.

Circumstancialment aquesta opció resta suspesa.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.