diumenge, 2 de desembre del 2012

Jordi de Cabo, espeleo-fotògraf (2)

Del company Jordi de Cabo ja hem tingut l’oportunitat de fer-vos particeps del seu treball en un anterior post dedicat al seu interessant bloc Espeleo y Fotografia que publica amb el nom de Rat Penat.

Ens agraden les seves fotos, els enquadraments, les “textures”, la il·luminació, sempre les imatges conseqüents amb els paisatges subterranis que ens mostra...una delícia.
Esperem que també vosaltres les disfruteu, i per això ens plau especialment que en Jordi hagi accedit a la petició de mostrar-vos en aquest post una selecció de la seva obra. Moltes gràcies.


4 comentaris:

  1. Boniques fotos.Encara que l'espeleo. és un tema que desconec, sé apreciar la qualitat i l'esforç en capturar aquestes belles imatges. Per cert ¿a quins llocs corresponen?

    ResponElimina
  2. Són moltes per a detallar una per una.... les dues últimes són del sistema de la Cubada Grande, a Burgos. L'anterior és de la Grallera del Corralot, Lleida. L'altra, de la Gouffre de Cabrespine, Carcassonne.
    Els pous són majoritairament de Garraf, la primera és de l'Avenc Carles Selicke. La segona, Avenc de la Ferla. La quarta és del Barrenc Gran de Perillós, Perpignan.
    La resta, de les de Canaletes y Lachambre, a Villefranche de Conflent. De Coventosa, a Cantabria. I de la Cueva de Alba, a Benasque.
    També n'hi ha un parell de la Gouffre de Betsanka, a Arette.
    Salutacions.
    Jordi.

    ResponElimina
  3. Jordi, mi nombre es Juan Cruz Chiappara, hijo de Mario Chiappara. Queria preguntarte si conoces el nombre de mi papa, ya que el me ha dicho de buscarte si llegaba a España algun día.
    SInceramente, Juan Cruz

    ResponElimina

Us animem a fer observacions per explicar, il·lustrar, o criticar el contingut d'aquest article. Moltes gràcies per la vostre col·laboració.

Circumstancialment aquesta opció resta suspesa.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.