dissabte, 1 d’octubre del 2011

EuroSpeleoForum Marbella 2011 (5)

Expositors

A la perifèria de la sala central, hi havia una multitud d’estands, de clubs i federacions, de fabricants de material i de distribuïdors. Podies analitzar la seva oferta però era difícil establir un mínim diàleg amb els expositors per la intromissió de megafonia i soroll de tot tipus que generaven les diferents proves esportives que es realitzaven alhora en el mateix espai central de la sala.


Museu de l’Espeleologia

Amb diferencia dels altres expositors, els companys del museu presentaven una nodrida mostra de material, publicacions, col·leccionisme i pòsters en una gran quantitat de vitrines perfectament documentades.


Coincident amb aquest Fòrum presentaren el  número 17 (2011) del seu butlletí, que analitzarem detalladament en un proper post.



I Campionat d’Europa de Tècniques de Progressió Vertical en Espeleologia.

Entre organitzadors, jutges, controls i competidors, aquest acte fou l’estrella del fòrum.
En les llistes de les diferents categories figuraven 81 inscrits. Probablement el fet de ser una “competició” internacional, afegeix una valoració extraordinària a la consecució del medaller. 

El rocodrom pels mes petits
Aquest article, el tercer d’una sèrie de quatre,  només presenta una visió fragmentaria recolzada en algunes imatges d’un Fòrum prou complex per a ser condensat en aquest bloc. Serveixi com un avançament personal a l’espera que els organitzadors ens puguin oferir un reportatge més complet


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Us animem a fer observacions per explicar, il·lustrar, o criticar el contingut d'aquest article. Moltes gràcies per la vostre col·laboració.

Circumstancialment aquesta opció resta suspesa.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.