dimarts, 1 de març del 2011

Decés de l'espeleosub Agnes Milowka a la Tank Cave


Ens sap molt greu haver de comunicar-vos que l’Agnes Milowka (a qui la vam dedicar un article en aquest bloc) va morir el passat diumenge 27.02.11 tot explorant unes noves galeries a uns 600 m de l'entrada de la subaquàtica Tank Cave australiana.


Lamentem l’accident que s’enduu aquesta brillant especialista i apassionada espeleosub, tot confiant que aviat pugui ser rescatada. No hi ha dubte que aquesta activitat alhora que fa progressar els nostres coneixements representa un elevat risc que nomes els millors entre nosaltres està disposat a acceptar, per això cada pèrdua ens causa un profund dolor i encara més en aquest cas que talla una vida fecunda als seus 29 anys.

Expressem el nostre condol a familiars, amics, espeleosubs i a tot el món de l’espeleologia per aquesta irreparable desgracia.


Tank Cave, és un gran laberint subaquàtic de prop de 8 km de recorregut. Tot seguit insereix'ho alguns documents i vídeos d'aquesta xarxa que exploraba l'Agnes.


Topo ampliable





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Us animem a fer observacions per explicar, il·lustrar, o criticar el contingut d'aquest article. Moltes gràcies per la vostre col·laboració.

Circumstancialment aquesta opció resta suspesa.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.