diumenge, 31 d’octubre del 2010

Sanctum


El proper mes de febrer està anunciada l’estrena de Sanctum una nova pel·lícula produïda per James Cameron amb la mateixa tecnologia 3D que emprà en l’oscaritzada Avatar.


Es tracta d’una producció de misteri i aventura inspirada en l’experiència viscuda per en Andrew Wight mentre filmava el documental "Nullabor Dreaming" en els anys 90 i es col·lapsà la Cocklebiddy Cave australiana.



En la nova Sanctum (el Santuari) un equip de espeleobussejadors estan realitzant una exploració de la major i mes difícil cavitat de la terra, quan una tempesta tropical bloqueja l’única entrada coneguda.  


Caldrà explorar tots el racons d’aquest laberint submergit a la recerca d’una via d’escapament i davant la disminució dels subministraments, aviat, es veuen confrontats amb la pregunta inevitable: "Poden sobreviure, o romandran atrapats per sempre"?


Per aconseguir una filmació de qualitat, s’ha recreat, a la costa australiana de Queensland una cavitat artificial amb un cost de 3 milions de dòlars, dissenyada per operar en ambients extrems, la tecnologia utilitzada per filmar aquest thriller d'acció "portarà al públic en un viatge sense alè a través de penya-segats submergirnt-los en els confins del món subterrani".

De moment tant les imatges com el tràiler que incrusto a continuació semblen anunciar una producció de gran impacte...i aparentment de discutible verosimilitut.

 

Generalment aquestes grans superproduccions son excessivament fantasioses, confiem que en aquest cas la influencia del coguionista Andrew Wight serveixi per presentar-nos, tot i amb l’espectacularitat necessària per al gran públic, un producte suficientment acceptable des d'una optica espeleologica.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Us animem a fer observacions per explicar, il·lustrar, o criticar el contingut d'aquest article. Moltes gràcies per la vostre col·laboració.

Circumstancialment aquesta opció resta suspesa.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.