divendres, 3 de setembre de 2010

Historia de la Bioespeleologia

Visualització dels continguts del powerpoint elaborat amb finalitats didàctiques per Giuseppe Rivalta i Fabrizio Serena dintre de la col•lecció Recursos Didàctics Espeleologia i Carst 2008 de la Societat Espeleològica Italiana.

Traducció al castellà per José María Calaforra (coordinador), Policarp Garay, Àngel Ginés i Josep Manuel Victòria de la Societat Espanyola de Espeleologia i Ciències del Carst, SEDECK.


Aquesta previsualització té deshabilitada la impressió, la descarrega i la còpia dels continguts.

Podeu descarregar-vos el fitxer original en format powerpoint tot registrant-vos en l’adreça de la SSI document.

Probablement els lectors catalans consideraran que caldria incloure algunes referències a la important tasca bioespeleologica realitzada a casa nostre, però axó ja és un altre repte més, entre els molts que encara tenim pendents.

1 comentari:

  1. Podriais volver a publicar, si puede ser completo, el recurso didactico sobre historia de la bioespeleologia que anunciabais en el post del 3 de septiembre del 2010. Lo necesito para una tesina de fin de curso sobre la biologia del subsuelo. Muchas gracias y felicidades por este blog tan completo.
    Jorge Altimire

    ResponElimina

Us animem a fer observacions per explicar, il·lustrar, o criticar el contingut d'aquest article. Moltes gràcies per la vostre col·laboració.

Circumstancialment aquesta opció resta suspesa.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.