dimecres, 1 de setembre del 2010

Formació de la EFCE


Hem rebut d’Eduard Suárez, vocal de l’Escola de la Federació Catalana d’Espeleologia un seguit de documents sobre properes activitats, amb el prec de que ajudem a la seva difusió.

Els objectius d’aquests seminaris i cursos son “...contribuir en l’augment del nivell tècnic del nostre col•lectiu”. Tot seguit incrusto en format scribd els tríptics relacionats amb l’exploració subterrània:











Podeu inscriureus en aquestes activitats seguint aquest enllaç que us durà al corresponent apartat de la pàgina de la Federació Catalana d’Espeleologia.

Organitzats per:

Amb el suport de:

Tot desitjant-les que tinguin l’acollida que és mereixen, fora bo que aquests cicles formatius dedicats a la tècnica d’exploració tinguessin continuïtat en altres accions destinades a fomentar les inquietuds per conèixer, respectar, documentar i estudiar el valuós patrimoni natural que constitueix el medi subterrani.

1 comentari:

  1. Sin centrarme en los seminarios, en general para todos..., menos cursos y mas exploración que nos estamos quedando tontos..., que siiii, que los cursos estan bien y todo eso, pero cada vez hay menos exploración. La exploración llama a todo lo demás....

    ResponElimina

Us animem a fer observacions per explicar, il·lustrar, o criticar el contingut d'aquest article. Moltes gràcies per la vostre col·laboració.

Circumstancialment aquesta opció resta suspesa.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.