diumenge, 22 d’agost del 2010

Tendències

Telèfons mòbils

Aquestes irresistibles eines de butxaca van incorporant, a la seva funció principal de comunicació, agendes, calculadores, càmeres de fotos, GPS, pantalles tàctils, etc.

Aquesta tendència de fer créixer el mòbil per oferir-nos multitud d’aplicacions s’obre camí per constituir-se en una potent finestra d’informació de tot tipus.

Avui us mostrem un diccionari espeleològic:

Cada cop estem més a prop d’aconseguir una aplicació que relacioni GPS i bases de dades de manera que puguem saber automàticament al situant-nos en la boca d’una cavitat, si aquesta està catalogada i en cas afirmatiu rebre totes les dades que hi ha disponible a la xarxa sobre la mateixa.


Bateries inesgotables

Sovint rebem noticies de piles de capacitat creixent, recolzades en noves tecnologies, que pretenen garantir un subministre de llarga durada, fins i tot en les moleculars... de per vida.


Aquí us presento, una línea “alternativa” es tracta d’un prototipus de pila recarregable enllaçada a un minigenerador per inducció electromagnètica que funciona per moviment.

Potser, al final, aconseguirem una font lumínica definitiva?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Us animem a fer observacions per explicar, il·lustrar, o criticar el contingut d'aquest article. Moltes gràcies per la vostre col·laboració.

Circumstancialment aquesta opció resta suspesa.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.