dissabte, 6 de desembre del 2008

Descobriment!

Gaudint dels magnífics serveis de la Xarxa de biblioteques Municipals he pogut veure aquest bonic llibre, en castellà, esplèndidament il·lustrat, amb el subtítol Els nous tresors de l’arqueologia surten a la llum.Un conjunt de 62 articles escrits pels millors especialistes ens descriuen les recents troballes agrupades en set grans apartats: 1.-Descobriments de l’edat del gel. 2.-Tombes sepultures i mòmies. 3.-Tresors de l’art antic. 4.-Ciutats perdudes. 5.-Misteris de la religió. 6.-Descobriments en el fons del mar. 7.-Descobriments científics.

Unes narracions força interessants, d’entre les que destaquem l’article del prestigiós prehistoriador Jean Clottes, Els orígens de l’art : nous descobriments de pintures rupestres.

Ens presenta un resum de les realment excepcionals "recents" troballes a França de noves cavitats amb pintures rupestres descobertes per espeleòlegs:

Cova Cosquer (juliol del 1991)
Cova Chauvet (novembre del 1994)
Cova Caussac (setembre del 2000)







256 págs. 21,4 x 27 cm.
ISBN: 978-84-9801-236
P.V.P : 39,9 Euros.
Editorial Art Blume S.L.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Us animem a fer observacions per explicar, il·lustrar, o criticar el contingut d'aquest article. Moltes gràcies per la vostre col·laboració.

Circumstancialment aquesta opció resta suspesa.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.