dissabte, 11 d’octubre del 2008

Les formes del carst




Pel curset de la SIE del 2006 vaig preparar una presentació en PowerPoint sobre “Les formes del carst”. És una col·lecció de 86 dispositives que donen suport visual a una “conferència” interactiva i per tant de durada i contingut variable segons els interessos dels assistents.

No es tracta d'una presentació autonoma, no hi ha só, gairebè ni text, pel que en la seva concepció fa insustituible la presència del docent.

Evidentment, és un exemple molt diferent al producte que anunciabem en el post del 04.10.2008, en el que el "professor" disposa d'un material molt més elaborat i, si cal, pot optar per un paper de menor intervenció..

El fet de parlar del projecte "powerpoint" ha fet que alguns dels que foren els meus alumnes hem recorden que voldrien conservar aquelles imatges, juntament amb les notes que cadascú va prendre.

Aixi pues, tot reconeixent que és un exemple clar de treball molt millorable, la deixo aquí, com un simple testimoni d'aquell curset d'iniciació (només modificada de la seva resolució original per exigències del YouTube), i demano disculpes per presentar-la tal com es va utilitzar, sense crèdits, ni cap actualització o rectificació que hores d'ara necessitaria.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Us animem a fer observacions per explicar, il·lustrar, o criticar el contingut d'aquest article. Moltes gràcies per la vostre col·laboració.

Circumstancialment aquesta opció resta suspesa.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.