dimarts, 29 d’abril del 2008

El Club Espeleologia Ocho


Vam estar a la presentació oficial del grup 'd´espele' C.E. 8. en el poble turolense de Mas de las Matas. Va assistir una nodrida representació del poble, algun escalador i un forestal interessat en la bioespeleologia.

Va fer l´introducció en Joaquin, explicant una mica la trajectòria d´un grup informal que va fer quelcom activitat fins l´any 2006, data de naixement del grup actual


Després, l´Edu i un company van parlar de les activitats del (multidisciplinar) grup: espele, senderisme, BTT, barranquisme, alta muntanya, etc. Hi va haver-hi un racó per explicar l´afer Tibia Fresca i el petit ensurt ocorregut. La cloenda va anar-hi a càrrec del batlle del poble, oferint les possibilitats turístiques i culturals.


Floren Fadrique



Ens plau molt que aquest grup local impulsat per l'amic Joaquin Mir, vagi assumint nous reptes i per la nostra part els hem invitat a participar en la campanya d'estiu a la Chorrota (Vall d'Aragüés del Puerto - Osca)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Us animem a fer observacions per explicar, il·lustrar, o criticar el contingut d'aquest article. Moltes gràcies per la vostre col·laboració.

Circumstancialment aquesta opció resta suspesa.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.