diumenge, 6 de març del 2016

Museu de l’Espeleologia Catalana i Centre de Documentació

La Federació Catalana d’Espeleologia ens invita a la inauguració del nou Museu de l’Espeleologia Catalana i Centre de Documentació, que és celebrarà el proper dissabte 12.03.2016 a les 18h a la seu de la FCE, carrer Mas Casanovas, 66 de Barcelona.

En el propi acte és farà la presentació del recent volum del Catàleg Espeleològic de Catalunya (V) d’en Jordi de Valles, dedicat al Bages, Barcelonès, Maresme, Vallés Occidental i Vallés Oriental.

Ens plau aquesta dèria per preservar i recopilar el coneixement del patrimoni espeleològic català, i agraïm els esforços que durant força anys un infatigable equip d’amics i documentalistes han cuidat i continuen treballant per fer accessible els treballs de generacions d’espeleòlegs i alhora conservar les biblioteques personals i col·lectives d’espeleòlegs i clubs que tot i d’un alt valor històric no tenen garantida la seva conservació i encara menys la possibilitat de consulta pública.

Moltes gràcies a tots els que ho fan possible.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Us animem a fer observacions per explicar, il·lustrar, o criticar el contingut d'aquest article. Moltes gràcies per la vostre col·laboració.

Circumstancialment aquesta opció resta suspesa.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.