diumenge, 13 de març del 2016

Galeries fotogràfiques. Spelunca.

La qualitat de les imatges dels ambients subterranis amb el domini absolut de les noves prestacions de cambres digitals i els progressos en la il·luminació ens mostren uns meravellosos paisatges... però cal aprofundir en la composició, la innovadora visió i el treball de postproducció que ens ofereixen els capdavanters, veritable escola visual que possibiliten, a cadascú en el seu nivell, aprendre seguint unes bones practiques i corregint errades freqüents que ens permetin anar millorant. Sempre hem estat amatents a presentar-vos en aquestes pàgines un bon recull de fotògrafs excepcionals. 

Ara ens cal aplaudir una nova sèrie que ens ofereix la revista Spelunca on se'n presenten alhora l’obra dels més experimentats, i unes galeries crítiques on podem valorar i entendre com perfeccionar una tasca aparentment senzilla, però que realitzada en un medi complex està plena de dificultats que cal conèixer i superar dintre del possible.

En aquest primer recull, tot limitat per la resolució de l’Espeleobloc, inserim el que ha estat publicat originalment en els Spelunca 134 i 135 del 2014, i el 139 del 2015.



1 comentari:

  1. Excel·lents fotografies i fotògrafs, amb alguns d'ells he tingut el plaer de compartir les seves sessions i aprendre molt.

    ResponElimina

Us animem a fer observacions per explicar, il·lustrar, o criticar el contingut d'aquest article. Moltes gràcies per la vostre col·laboració.

Circumstancialment aquesta opció resta suspesa.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.