dissabte, 13 de febrer del 2016

Filmant amb Drons.

Cada cop és mes freqüent trobar filmacions amb drons, que ens aporten una visió original i complementària del mon subterrani i del seu entorn. Ja hem tingut ocasió de presentar-vos algunes produccions entre les que destaquem les de les majors galeries conegudes:
http://espeleobloc.blogspot.com/2016/02/la-cova-de-tham-khoun-xe-laos.html
http://espeleobloc.blogspot.com.es/2015/03/hang-son-doong-foto-i-video-drone.html

Continuem inserim algunes mostres de noves experiències i de les eines que s'estan desenvolupant per tal de fer navegar els drons en espais confinats de difícil progressió o en esquerdes de menors dimensions i per consegüent amb les dificultats afegides del xoc amb parets o d'altres obstacles.

Fly Underground – Caving with drone
"Os presentamos el video “Fly Underground – Caving with drone”, realizado por Antonio Moreno del Grupo de Espeleología de Alhaurin, Málaga.
Es un video divulgativo de nuestra actividad, la Espeleología, realizado con un dron, grabado íntegramente en el interior de diversas cavidades andaluzas, y que ha sido presentado a varios festivales.
Un trabajo realizado por espeleólogos andaluces, experimentados en la técnica espeleológica, y que vienen a mostrarnos lo que no se ve desde el exterior de las cavidades.
Nos muestra un punto de vista diferente e innovador.
Y que facilita ver lugares a los que pocos pueden tener acceso.
Incluso para los que estamos inmersos en esta actividad en el medio subterráneo es una grabación fantástica y diferente." 


Expedition Raw


Drone flies in crevasse


Flyability, salvant obstacles

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Us animem a fer observacions per explicar, il·lustrar, o criticar el contingut d'aquest article. Moltes gràcies per la vostre col·laboració.

Circumstancialment aquesta opció resta suspesa.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.