dijous, 16 d’abril del 2015

Espeleobloc 8é aniversari


Tal dia com avui fa vuit anys es va iniciar aquest bloc que diàriament ha anat presentant lectures i imatges que creiem d’interès espeleològic pels seus lectors.

En aquest 2.922 dies hem publicat més de 3.300 apunts, que contenen prop de 60.000 fitxers.

Més d’un milió de visualitzacions fins ara i una gran quantitat de visitants diaris ens fan creure que la feina, que procurem tingui un mínim de qualitat i rigor, és suficientment valorada.

També ens ha servit i ens serveix a nosaltres, per apropar-nos una mica més cada dia, a multitud d’àmbits relacionats en l’exploració i coneixement del medi subterrani natural. Altres blogs i pàgines web germanes han anat apareixent en aquest temps i a tots els hi donem la benvinguda. Plegats anem construint i facilitant l’accés a una informació cada cop més actual i assequible.

Gràcies!


  
Pels amants de les estadístiques trobareu en el propi bloc l’accés al seguiment que fa Histats de l’Espeleobloc, on subministra multitud de dades.


4 comentaris:

  1. Moltes felicitats companys per aquests 8 anys de feina ben feta. Segueixo tot sovint el vostre blog amb admiració, enyorança i una mica d'enveja positiva.
    Records per M. Cano antic company d'activitats.
    Endavant i gràcies.

    ResponElimina
  2. Benvolguts companys, Felicitats per els 8 anys de informaciò espeleológica.

    ResponElimina
  3. Per molts anys mes!!!

    Xavier

    ResponElimina
  4. Felicitats també des de Euskal Herria. Des d'aquí també us seguim amb gust.

    ResponElimina

Us animem a fer observacions per explicar, il·lustrar, o criticar el contingut d'aquest article. Moltes gràcies per la vostre col·laboració.

Circumstancialment aquesta opció resta suspesa.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.