dilluns, 27 d’octubre del 2014

Festa de la Mercè a Canaletes

Aquest cop visitem la Galeria Inferior de Canaletes fins a la Sala del Lleó i la Superior del Riu Serpent.
La idea inicial era visitar mes galeries, però ens hem entretingut molt fent fotos i mes fotos i a més el temps es ajustat, entrem a les 10:00 i sortim a les 17:00, ja que es l’horari d’obertura a la tardor de les visites turístiques.

Després de demanar el permís corresponent i d´omplir els papers de recorregut previst, entrem fins a la Sala d’Ankor i baixem fins “Els tres guardians”. Just al darrera davallem fins a La gran galeria i anem direcció a l’esquerra.
El terra es sorrenc i es fàcil d’avançar, Passem per la sala del campament i poc mes endavant trenquem a l’esquerra per endinsar-nos a la Galeria Inferior de Canaletes, fins a la Sala Rodona i amb un gir de 90º a esquerra, entrem a la Sala del Lleó.

Galeria inferior

Sala del Lleó
Hi trobem tot un seguit de formacions blanques, colades, columnes, sostres de macarrons… aquesta cova ens te preparades meravelles a cada racó. Tornem pel mateix camí fins a retrobar la Gran Galeria altre cop.
Avancem una mica mes fins a la Galeria Gòtica i pugem per un derrubi fins a la Superior del Riu Serpent.
Trobem unes colades blanques i uns grans gorgs secs, també totalment blancs, fins a una sala on ja per qüestió de temps, decidim anar retornant.

Gran Galeria

Galeria Superior del Riu Serpent

Tornem pel mateix lloc que en l’anada i ara ens entretenim  a fotografiar.

Detalls
Sortim, com sempre agraïts del que aquesta cova ens ofereix i que tenim la sort de poder assaborir poc a poc.
Fins a la propera ocasió… queden encara moltes galeries per gaudir.

Juli Serrano i Montse Roca

1 comentari:

Us animem a fer observacions per explicar, il·lustrar, o criticar el contingut d'aquest article. Moltes gràcies per la vostre col·laboració.

Circumstancialment aquesta opció resta suspesa.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.