diumenge, 8 de juny del 2014

Peter Gedei, espeleo-fotògraf (2)

...segueix de l'apunt d'ahir...




3 comentaris:

  1. Disculpar si no es este el lugar para pedir información pero os pido ayuda para un tema que creo que es de interés para todos los seguidores de este blog.
    Tengo unos amigos de USA que en agosto vienen de vacaciones y espeleologia a Cataluña y me gustaria dedicar dos o tres jornadas para recorrer la cueva Cuberes como gran cavidad en conglomerados. ¿Donde puedo encontrar documentacion para planificar una buena exploracion?.
    Creo que seria una buena idea que le dedicarais a la Cueva Cuberes una serie de tres articulos (o mas) tal como haceis con otras cavidades menores. Gracias.

    Martín Expósito

    ResponElimina
  2. Puedes encontrar toda la documentación sobre la Cova Cuberes en "www.espeleoindex.com" eso si, está en catalán, pero hoy en día con los traductores no hay mayores problemas.

    ResponElimina
  3. En aquest mateix bloc hi ha diversos articles i l'accés a tots els EspeleoSie que es citen a la fitxa d'Espeleoíndex. També pots trobar reportatges interessants a la revista Subterrànea núm 5 /1996 en castellà i a la revista Muntanya 859 / 2005 en català.

    ResponElimina

Us animem a fer observacions per explicar, il·lustrar, o criticar el contingut d'aquest article. Moltes gràcies per la vostre col·laboració.

Circumstancialment aquesta opció resta suspesa.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.