dilluns, 30 de juny del 2014

Avenc Montesinos (Olesa de Bonesvalls)

Aquesta és una petita i ben coneguda cavitat de -16 m, situada en el vessant dret del Fons de l’Arcada de l’Ordal, en terme municipal d’Olesa de Bonesvalls.

Situació
Deixem els vehicles al final del carrer del Flamisell de la Urbanització del Lledoner, en el mateix punt tradicional per accedir al molt proper avenc dels Esquirols. Avancem sense perdre altitud vorejant el torrent, fins que desemboquem en una pista que baixa del coll d’Ordal, seguim per aquesta en sentit descendent fins que talla el fons de l’Arcada, aquí en la mateixa bifurcació trobarem les fites que assenyalen l’inici i l’itinerari del corriol que entre matolls i pins s’enfila fins la boca de la cavitat.
Visita
Vam aprofitar la matinal del dijous 19.06.2014 per visitar aquesta cavitat i la propera de l’Ullera (que podreu veure en l’apunt de demà). En la colla de l'espeleodijous d’aquesta jornada vam participar deu companys i companyes: Dolors Boter, Jaume Julià, Teresa Hernàndez, Miquel Nebot, José Hidalgo, Jordi Perera, Toni Robert, Antoni Torra, Manel Vizuete i “Víctor”.

Reportatge fotogràfic

...segueix en l'apunt de demà...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Us animem a fer observacions per explicar, il·lustrar, o criticar el contingut d'aquest article. Moltes gràcies per la vostre col·laboració.

Circumstancialment aquesta opció resta suspesa.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.