divendres, 9 de maig del 2014

Grallera de Guara. Setmana Santa, 2014


La Grallera està situada al Parque Natural d'a Sierra y as Foces de Guara, destaca pel seu pou, aeri, d'entrada de 278 m. L'any 1966 aquest pou fou superat per un equip format amb membres del GIE-Peña Guara d'Osca, SIE-CE Àliga de Barcelona i GE de Badalona


Amb la participació de ESPELEO CLUB ZARAGOZA i la SE del CLUB LITERA MONTAÑA de Binéfar que, prèviament, van realitzar la instal·lació de la Grallera de Guara, dos membres de la Société Québécoise de Spéléologie del Canada i tretze del GEB varem continuar amb els treballs que venim realitzant, esporàdicament, els darrers anys.



S'efectuaren tasques de desobstrucció i escalada en llocs que prèviament ens oferien esperances de continuació, però aquestes revisions resultaren infructuoses.

Però, en una escalada es troba una nova galeria que ofereix una bona perspectiva de continuació. Això va succeir a l'hora preestablerta de tornada.


Doncs, de nou, s'haurà de tornar a la Grallera



GRUP D'ESPELEOLOGIA DE BADALONA

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Us animem a fer observacions per explicar, il·lustrar, o criticar el contingut d'aquest article. Moltes gràcies per la vostre col·laboració.

Circumstancialment aquesta opció resta suspesa.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.