dimecres, 9 d’abril del 2014

Jornades Nacionals Franceses de Coves Turístiques

La primera edició d’aquestes jornades, adreçades al gran públic, per tal que el proper cap de setmana (12 i 13 d'abril 2004) visitin les coves turístiques franceses agrupades amb l’ANECAT, on és desenvoluparan multitud d’activitats amb una finalitat alhora cultural de coneixement del món subterrani, i solidaria amb el projecte dels infants de la lluna..

Els “infants de la lluna”: un nom poètic que revela una realitat dolorosa... aquests nens no poden fer vida a l’aire lliure. Amb el xeroderma pigmentos, una malaltia genètica rara, s’han de protegir plenament no només el sol, també de qualsevol ràdiacio ultravioleta, que posa les seves vides en perill per l'aparició molt primerenca de càncer.

L'associació “ Enfants de la Lune” treballa des d'agost 2010 en el desenvolupament d’una màscara transparent ventilada, en col · laboració amb centres d’innovació tecnologica i hospitalaris. És en aquest projecte que ANECAT destinarà una part dels guanys d'aquesta primera edició de les Jornades Nacionals de Coves Turistiques.



Activitats previstes

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Us animem a fer observacions per explicar, il·lustrar, o criticar el contingut d'aquest article. Moltes gràcies per la vostre col·laboració.

Circumstancialment aquesta opció resta suspesa.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.